0

Boskant – SKS B

Boskant – SKS 1-0

Daar onze jongens duidelijk gekomen waren voor een punt

was er de eerste 30 minuten zeer weinig te beleven. Boskant vond geen oplossing op het blok dat er stond en langs de kant van SKS werd nauwelijks gevoetbald bij balbezit. In de periode die volgde diende Arne 3 keer op rij gepast in te grijpen om de 0 op het bord te houden. Op slag van rust werd dan eindelijk Max D. het straatje ingestuurd. Onbaatzuchtig als hij is wou hij de bal afleggen voor Max V. ipv zelf zijn kans te gaan. Weg kans.

Boskant kwam zeer gemotiveerd uit de kleedkamer en het was wederom Arne die tot 3 keer toe de meubelen moest redden. Dit kon niet blijven duren. Op een hoekschop kon Boskant de ban breken en de 1-0 werd staalhard binnenkopt. Voor Boskant het teken om zich te beperken tot verdedigen en het zover mogelijk wegtrappen van de bal. Sks daarentegen kreeg nog 3 uitstekende kansen om langszij te komen…maar de nodige koelbloedigheid ontbrak.

Spijtig maar helaas, hier staat meer in. Volgende week beter.

Reactie Jelle De Schouwer : “We waren niet goed genoeg vandaag, er zat veel meer in… maar het was gewoon veel te weinig van onze kant”.

Verslag van onze reporter , Bart Vits .