0

SKSK B 1 – 1 Boskant

2de derby in 2 weken en dit keer nummer 4 tegen nummer 5 in de stand. Coach Carleer had voor de 2de week op rij heel wat puzzelwerk door de vele afwezigen.

Op het zware veld ging de match van start aan een stevig tempo en waar er een paar halve kansjes langs beide kanten. In de 11 de minuut zette Max D zijn eerste rush van de wedstrijd in zijn voorzet was perfect. Het schot van Tristan werd echter gepareerd door de goalie van Boskant, de rebound werd door Quinten op de paal gemikt. 4 minuten later moest Arne alles uit de kast halen om een kans van Boskant onschadelijk te maken. De wedstrijd bleef goed op en af gaan. In minuut 25 stuurde Max D Tristan mooi de ruimte in, maar Tristan werd onterecht terug gefloten wegens vermeed buitenspel. In minuut 37 ging Max D nog eens op wandel, hij rolde een deel van de verdediging op, maar kraakte zijn schot. We gingen de rust in met een brilscore na een aangename eerste helft.

Na 2 minuten krulde Lode een vrije trap goed voor doel, de goed gevolgde Wietse tikte de kans net naast. 3 minuten later een fout net voor het strafschopgebied. De vrije trap week af op een SKS speler en de 0-1 was een feit. Onze jongens weigerden om het hoofd te buigen en bleven door knokken. In de 74ste minuut bleef een reuzekans voor Sks in de Steenhuffelse modder steken, weg kans. Op de 82ste trapte Lode een vrije trap (na eerst een kleine 10 meter gepikt te hebben) op het hoofd van Sjabbie, die goed verlengde en Wietse trapte de verdiende gelijkmaker tegen de touwen. Max D kreeg 5 minuten voor tijd nog een kans maar zijn poging tot lobbal lukte niet helemaal. Al bij al een juiste uitslag na een aangename wedstrijd.