0

Verslag Essene – SKS B

Verslag van de hand van Ben Bellon :

Vandaag stond de wedstrijd van de B-ploeg op het programma. De wedstrijd werd gespeeld op het moeilijk te voetballen veld van EMI Essene.

Na 7 minuten was er de eerste Aanval via Max D met perfecte center op Stino die met de kop meteen de 0-1 op het scorebord bracht.
In de 17e minuut was er de goal van Essene met een mooie trap over Arne. 1-1
Na 31 minuten was het weer aan SKS, een prima corner van Stino werd op het hoofd van onze Sjabbie geschilderd, die direct zag dat hij hem erin ging koppen. 1-2 SKS

De spelers gingen rusten met 1-2 voorsprong na een eerste helft waarin sks de betere kansen kreeg maar waar het voetballend bij Essene beter ging op het middenveld, maar ze er niet uitkwamen. Max D werd meerdere keren onderuit gehaald door zijn tegenstander die hem niet kon bijhouden

47’ Essene kwam agressief uit de kleedkamer met meteen fouten op beide Max’en. 2 keer direct geel.
Essene kwam ondertussen een paar keer aanzetten, maar nooit een probleem geweest voor Arne.
75’ ondertussen nog enkele kleine kansjes voor beide ploegen, maar niet om over naar huis te schrijven.
In de 80ste minuut was er de mooie voorzet van Lode op Max V die goed de hoek uitkoos met de kop, maar de doelman bracht een geweldige redding.
Ook onze doelman, Arne, moest enkele keren serieus werk verrichten op zijn netten proper te houden, dat werd uitstekend gedaan met enkele prachtige reddingen!
82’ vuile fout op Max en de 4e gele kaart voor Essene was een feit
87’ Eindelijk nog eens een goede aanval die werd afgemaakt door Max V. 1-3
89’ Aanval van Essene die er ook nog ingaat. Spannend einde van de wedstrijd. 2-3
In de laatste minuut van de reguliere speeltijd kwam er nog een prima inworp van Toon (U17), de bal geraakte bij Max V die zijn 2e van de dag maakte! 2-4

Eind goed al goed en onze SKS-boys namen de 3 punten mee naar huis.

De verslagen kan niemand zo goed als onzen Barry ( Bart Vits ) maar we doen ons best!