0

Verslag SKS B- Asse Zellik B

SKS B – Asse-Zellik 5-0

Een beetje stress voor dit verslag want niemand minder dan Piet De Smedt kwam er zich zelf van vergewissen of een verslag wel waarheidsgetrouw wordt gemaakt ðŸ˜‰

De Sks-boys begonnen van minuut 1 te vlammen. In de 6de minuut zwierde Stino met zijn rechtse voet een mooie voorzet voor doel die door door Max V al even mooi werd binnen geschoten. In de 10 minuut slecht verdedigen van Asse-Zellik en Max V nette al zijn 2de van de namiddag. SKS was baas op alle vlakken en al vroeg bleek dat Asse-Zellik nooit de evenknie van onze jongens zou zijn. Sks voetbalde nog enkele kansen bijeen wwarvan de grootste in minuut 28 over werd over geschoten door Marnick. Sks bleef verzorgd spelen. In minuut 38 was het Yani die met een mooie lange bal Niels W vrij speelde. Niels zijn voorzet was perfect en Max D schoot de 3-0 staalhard voorbij de bezoekende doelman. Net voor rust werden nog 2 zeer grote kansen de nek omgewrongen.

Naar analogie van de Rode Duivels gisteren, neutraliseerden onze jongens in de 2de helft de wedstrijd. Het spel werd iets minder verzorgd dan in de 1ste helft maar daar maalde geen kat om (buiten Carleer Gunther mss). In de 58ste minuut opened Jelle S enig mooi op Max v, die op zijn beurt perfect voorzette waardoor Stino eenvoudig de 4-0 kon binnen prikken. Match gespeeld en het tempo ging nog wat omlaag. In de 80ste minuut besloot Max V een opgelegde kans over. In de 85ste minuut tenslotte werd Max D nog eens op wandel gestuurd. Max bleef rustig en zette de forfaitscore op het bord. 2 weken na elkaar 5-0 winst, wat kan een mens nog meer willen. Eerlijkheid gebiedt mij wel te zeggen dat Asse-Zellik nu niet meteen een sterke tegenstander was, getuige Arne die niet 1 bal hoefde te pakken.

Verder werd ook de scheidsrechter ( Gino Vermeren) met argusogen bekeken, maar tot onze spijt (voor een pittige opmerking in dit verslag) konden we hem op niet op één fout betrappen.

Volgende zaterdag wacht dus de topper op Meise. De verwachtingen zijn hoog gespannen.