0

Verslag SKS B – Liedekerke B

Alvorens mijn verslag te beginnen wil ik iedereen mijn beste wensen overbrengen voor 2020, met een goede gezondheid en veel plezier als 2 belangrijkste pijlers.

Maar back to business nu…. Hoe zouden onze jongens de feestdagen verteerd hebben …. “de” hamvraag van vandaag.

De eerste helft konden we genieten van een mooi opgaande wedstrijd met verzorgd spel en voetbal op hoog tempo (de eerste 20 min). Mij blijft het een raadsel waarom Liedekerke zo laag in het klassement staat.

Minuut 25 kreeg Marnik een eerste kans maar de doelman redde gepast. 3 minuten later was Max D zo verrast een lege goal voor zich te zien dat hij net naast schoot. De Sks-boys roken bloed. Toch was het wachten tot minuut 43. Quinten zag zijn kans schoon en klopte met een pegel vanop 20 meter de doelman van Liedekerke. Met een enigszins gevleide 1-0 voorsprong gingen we de rust in.

Zoals reeds meermaals dit seizoen kwamen onze jongens met het mes tussen de tanden uit de kleedkamer. In minuut 52 knalde Max V nog op de vuisten van de doelman, in min 55 werd een voorzet van Max D nog net in hoekschop gedevieerd en in minuut 61 knikte Sjabbie nog net over ….. maar dan was het geluk van Liedekerke opgebruikt. In minuut 67 zette Max D voor de zoveelste maal zijn verdediger in de wind en zijn voorzet werd keurig afgewerkt door Stino. 3 minuten later de omgekeerde wereld Stino zette voor en Max D nette de 3-0. Minuut 73 (idd weer 3 minuten later) zetten de 2 Maxen een mooie actie op en boden Marnik de 4-0 aan op gouden schotel. Iedereen dacht match gespeeld, achterover leunen nu …. niets was minder waar…onze jongens hadden duidelijk nog zin in meer. Een doelpunt van Sjabbie werd om onduidelijke/onterechte reden afgekeurd. Maar daarna toverde Max V nog eens een voorzet uit zijn rechterpoot die door Stino wederom vakkundig werd binnen getrapt. Nog was het niet gedaan…. ”ik heb zelf nog niet gescoord” dacht Max V…dus met een lage schuiver in de verste hoek legde hij de 6-0 eindcijfers vast.

Een zeer mooie prestatie van Sks B …. dit smaakt naar meer…. Spijtig genoeg zal ik de wedstrijd van volgende zondag niet kunnen bijwonen en hoop ik op een verslag van iemand anders.