0

Verslag Strombeek 3-1 Sks B

Voor mij een blij weerzien met enkele oude bekenden, vooral naast het veld dan.

Maar over tot de orde van de dag. De wedstrijd tussen de 3de en de 5de in de stand ging redelijk stevig van start. Vooral onze Sks-boys deden het goed in de eerste 10 minuten. In de 7de minuut werd Yani door de verdediging geloodst maar spijtig genoeg kon hij de kans niet afwerken. De wedstrijd werd vooral op het middenveld gespeeld en Strombeek kreeg de bovenhand. In de 20steminuut was op een vrije trap voor Strombeek de dekking niet zorgvuldig genoeg en de 1-0 stond op het scorebord. Onze jongens herstelden zich in het laatste kwartier van de 1ste helft maar de stand wijzigde niet meer.

De 2dehelft was nog geen 5 minuten oud toen een kopbal van Yani van de lijn werd gered. In de 20ste minuut werd een prachtig krul van Marnick even prachtig gered door de doelman van Strombeek. Een minuutje later werd onze jongens dan toch beloond. Een vrije trap van Stino werd nog gekeerd, maar Lenn was er als de kippen bij om de 1-1 te scoren. Strombeek stak een tandje bij en onze jongens moesten het spel ondergaan. In minuut 31 en 35 tweemaal gelijkaardige situatie…. Te laat op de afvallende bal en iets te weinig dekking en de 3-1 was een feit.