0

Verslag Teralfene – SKS B

Teralfene 4 – 1 SKS B

Sks begon goed aan de wedstrijd en kon in het eerste kwartier 2 keer de neus aan het raam steken maar het doelpunt bleef uit. In de 17de minuut kwam de eerste goal door minder geconcentreerd verdedigen uit de lucht vallen voor Teralfene. Meteen het sein voor een offensief van de Leeuwkens. Kevin kon een schot in eerste instantie nog pareren, maar het was een speler van Teralfene die het snelst volgde en de 2-0 was een feit. Onze jongens waren even van slag, maar probeerden zich te herpakken. Max D werd neergehaald in het strafschopgbied, maar als enige van de meer dan 50 aanwezigen had de man in het zwart niks geizen. Op slag van rust werd het dan nog 3-0.

Sks kwam veel beter geïnspireerd de kleedkamer uit. In de kleedkamer van Teralfene daarentegen moet een vreemde microbe gehangen hebben. Gedurende de eerste 20 minuten van de 2 de helft hadden ze last van de vallende ziekte….(tijdswinst die met amper 1 minuut extra tijd werd gecompenseerd.). Sks was baas maar scoren lukte niet…. Marnick zijn schot trof de lat, Max D. trof de paal en het schot van Max V. ging net naast. Max D. werd nog eens onderuitgehaald net binnen de 16, maar de bal werd net buiten het stafschopgebied gelegd. Het overwicht werd dan toch eindelijk beloond. Max V. nam een bal in één keer op de sloof en schoot de 3-1 op het bord. De druk werd opgevoerd maar het doelpunt viel langs de overkant. Een mooie collectieve actie van Teralfene werd al even mooi afgerond. 4-1 en match gespeeld.

Ik sta er op toch nog een kanttekening te maken…voor sportieviteit en beschaafd taalgebruik moet je niet in Teralfene zijn. 😉