0

Verslag wedstrijd SKS-Infinity Vilvoorde

WEDSTRIJDVERSLAG SKS –  INFINITY VILVOORDE 2-0

De regenval van de voorbije dagen hadden ons A veld drassig en zwaar gemaakt en de scheidsrechter besliste vijf( !!) minuten voor de start van de wedstrijd dat de lijnen niet zichtbaar genoeg waren, dus kon AndrĂ© nog opdraven om de lijnen hier en daar wat bij te kleuren . Er was veel volk (de twee tribunes zaten goed vol) komen opdagen voor de wedstrijd want de (voorlopige) leidersplaats stond op het spel…het was ook te smaken dat vele spelers van onze jeugd aanwezig waren rond  het veld om de wedstrijd te volgen.

Onze U11 werden vandaag getracteerd op frietjes en curryworst en ze mochten als beloning mee opdraven met onze fanion A ploeg…SKS kwam het beste uit de startblokken maar echte kansen werden niet direct gecreeerd. Na 12 minuten een tweede hoekschop en Thomas De Conick had de les van de wind  van tegen Ramsdonk goed onthouden en trapte de bal rechtsreeks in de verste hoek binnen (1-0). Twee minuten later werd daan doorgestuurd door Samy maar de doelman parreerde gepast en verhinderde de 2-0.  Iets daarna zag iedereen een duidelijke haakfout op Freek maar 1 man op het veld had het vanop 30 meter anders gezien en beoordeelde deze “fout” als een Schwalbe met geel waardoor Heyvaert den derby moet missen op Malderen . Vilvoorde dreigde met een rechtsreeks vrije trap op doel maar Djorven hield met een gesmaakte tijgersprong zijn netten droogek De wedstrijd bleef heen en weer kabbelen zodat we gingen rusten met een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft was uw reporter ook van dienst in de kantine maar zag vantijd van tussen de lege pintjes in het afwaswater SKS dreigen, maar eens in de 16 lukte het niet altijd of werden foute keuzes gemaakt . Er was weer twijfel over al dan niet penaltie, en bij 1-0 was de wedstrijd nog niet gespeeld. Vilvoorde probeerde tegen te stoten door snelheid op de flanken te brengen , maar onze ploeg stond achteraan sterk en gaf niet veel weg. In de 82e minuut dan toch de 2-0. Daan Smolderen was de meest opportune speler in een duel en schoof de bal in de modderbrij onder de duikende doelman en nam dus alle twijfels weg.

Al bij al een verdiende en hardbevochten zege en wie weet  staan ze vanavond terug op 1, afhankelijk van het resultaat van Beigem op Ramsdonk…