0

Wedstrijdverslag Meise 3 -3 Sks B

Vanavond stond de topper tussen Meise en SKS op het programma. De verwachtingen waren hoog gespannen. Die verwachtingen werden volledig ingelost want de wedstrijd startte aan een hels tempo. In minuut 2 verstuurde Yani een mooie lange bal naar Max D die zich doorzette., de keeper van Meise moest het schot lossen en Max V was er als de kippen bij om de 0-1 binnen te prikken. 5 minuten later ging Max D er weer als een speer van door op zijn flank. Zijn voorzet bereikte Stino die beheerst de 0-2 voorbij de doelman schoot. Een feestavond leek in de maak maar niets was minder waar. In minuut 12 versierde Meise zijn eerste hoekschop. Onoplettendheid bij sks en het stond 1-2. Meise leek gelanceerd en onze jongens waren van de hands god geslagen. Meise drukte Sks weg. 2 schoten van Meise gingen rakelings naast. In minuut 41 volgde de 2de corner van Meise en weer was het raak 2-2. 2 minuten later verhinderde Arne dat we met een achterstand gingen rusten.

Een beter geïnspireerd Sks kwam beter uit de kleedkamer. In minuut 50 zag Stino zijn schot net naast gaan. 5minuten later probeerde Marnick het van op afstand maar zijn schot ging een zucht over de dwarsligger. Een minuutje later had Max V een mooie kans maar hij besloot op de doelman. In minuut 63 werd Yani even de antiheld van de avond door een voorzet van Meise in eigen doel te schieten. Sks rechtte echter direct de rug. In de 70ste minuut werd een voorzet van Niels met de arm ontzet…en de bal werd door de scheids op de stip gelegd. Witse kwijtte zich perfect van zijn taak en de 3-3 was een feit. Meise probeerde opnieuw de bakens te verzetten. Minuut 77 moest Arne bij de pinken zijn om een nieuwe achterstand te vermijden. Een minuutje liet de verdediger van Meise een serieuze steek vallen. Aalvlugge Max D ging aan de haal met het leer maar besloot op de doelman. In minuut 89 moest Arne nog eens alles uit de kast halen om het punt te redden. En in de 93 ste minuut tenslotte dwarrelde de laatste actie van Meise op de paal.

Wat we te zien kregen was een topper waardig en een puntendeling lijkt mij een correct resultaat.

PS : deze wedstrijd had wel een paar komische momenten. Ik heb lang nagedacht over wat het meest vermeldenswaardig was en ben tot dit besluit gekomen. Schelle roept “ Sjabbi terug komen” en dit terwijl Sjabbie een klein 10 minuten ervoor gewisseld werd en ondertussen op de bank zat.