0

Wedstrijdverslag Delta Londerzeel – SK Steenhuffel

0-4 , dan denk je automatisch dat onze ploeg over Delta Londerzeel walste, maar dit is onwaar.

De eerste helft waren we zeker beter dan Delta. Veel balbezit zonder echte kansen maar dan in de 24e minuut … viel Robbe Iwens in die de gekwetste Freek verving.

Met zijn gekende inzet en duelkracht woog hij zeer zwaar op de verdediging van Delta.

In de 32e minuut verscheen hij alleen voor de keeper die hij probeerde te lobben. De keeper van Delta kon de bal enkel maar wegslagen tegen het achterhoofd van een eigen ploegmaat waardoor de bal in het doel
verdween 0-1.

Diezelfde Robbe Iwens scoorde de 0-2 op een fenomenale doorsteekpass vanTomas Dekoninck.

0-2 bij de rust maar iedereen herinnert zich de wedstrijd van vorig jaar toen we 0-3 voor stonden bij de rust en toch nog verloren.

En inderdaad … in de tweede helft was Delta de betere ploeg. Delta begon kansen te creëren en een kopbal strandde op de lat. De vraag blijft wat de einduitslag zou zijn indien deze bal was binnen gegaan.

Het was alweer Robbe Iwens die een fout in de verdediging van Delta strafte en de 0-3 scoorde in de 72e minuut. Match gespeeld.

Delta probeerde nog wel maar tevergeefs.

In de 92e minuut scoorde Sammy de 0-4.

Hiermee is de misstap van vorig seizoen rechtgezet én hebben we 12 op 12 behaald ! SKS staat steviger dan ooit aan de leiding. Vilvoorde en Kobbegem volgen al op twee punten.

Man van de match? Robbe Iwens natuurlijk !