0

Wedstrijdverslag SKS B – KFC Strombeek (19-10-19)

In een eerste helft waar de boys van SKS geen duel wonnen, geen pass goed getrapt kregen was het zelfs voor ons genieten van het mooie spel van Strombeek. We stonden erbij en keken erna. Op minuut 15 werd alles en iedereen op een hoopje gespeeld en de 0-1 was een feit. Nog geen minuut later werd het 0-2 met een prachtig afstandsschot….gelukkige drukte Strombeek het gaspedaal niet nog wat dieper in. Bij de rust kozen enkelen eieren voor hun geld en bleven binnen om de kassa van de kantine spijzen (op dat moment een terechte keuze).

Sks kwam iets scherper uit de kleedkamer maar het was in minuut 65 dat de kapitein van Strombeek zou beslissen over het verdere wedstrijdverloop….na een fout die hij meekreeg richtte hij een fluim richting Yani….een volledig terechte rode kaart was zijn deel. De SKS boys putte moed uit de man meer situatie… en.Strombeek zakte in elkaar als een slecht bereide pudding. Witse haalde een bal uit de kluts en pegelde hem met zijn linker keihard binnen. Na een mooie actie en ditto voorzet van Batte bleef de harde voorzet in de Steenhuffelse modder steken en Tristan was er als eerste bij om de 2-2 binnen te prikken en de bordjes gelijk te hangen. Onze jongens roken bloed en trokken massaal ten aanval. Maar het lukte niet. Iedereen had zich neergelegd bij een al bij al billijk gelijkspel tot de scheids nog een vrije trap gaf in minuut 94. Stino zette zich achter de bal en pegelde de 3-2 voorbij de keeper….Zo zie je maar voetbal blijft een raar een spelletje en een match duurt 90 minuten ( 94 vandaag).

Kanttekening : Ik weet niet of die mannen van de kantine nog buiten gekomen zijn de 2de helft….daar moeten ze zelf op antwoorden.