0

Verslag SKS A – Juve Mollem

SKS -Juve Mollem 3-1

De rijm had reeds ’s avonds zijn intrede gemaakt op de Diepensteynse Steppe, want het veld toonde reeds een witte schijn onder het maanlicht,het betekende dus dat het vrij koud was. Het veld lag er ook zwaar bij na de zware plensbui van donderdag.

SKS ging voor de overwinning en dacht de Juve een hapklaar brokje (ze staan troosteloos laatste met 0 punten in de reeks)  was dat men tussendoor makkelijk kon verslinden, maar in het eerste kwartier  kon men niet onderscheiden wie er nu laatste stond. Een concentratieloos en suf SKS werd zowaar sterk opgejaagd door de jonkies van Juve en na 11 minuten na enkele blunder van jewelste achteraan stond het zelfs 0-1 . SKS probeerde de bakens wel te verzetten maar er zat veel afval in het spel. Toch even een opflakkering in de 22e minuut toen Freek even doorzette en Sammy stond klaar om moederziel allen de 1-1 te scoren. SKS verhoogde de druk en Juve kwam niet meer in het spel voor , maar de afwerking op doel bleef achterwege wegens vaak verkeerde keuzes, zelfbelang en koelbloedig verdedigen.

In de tweede helft probeerde SKS voor  de overwinning te gaan , maar dezelfde problemen als in de eerste  helft deed ons lang wachten op een definitieve voorsprong. Langs beide kanten kwamen er nog kansen, en Djorven diende de zich meermaals van zijn beste zijde laten zien . We mogen wel stellen dat SKS het meeste kracht vertoonde en in de 65e minuut slaagde Robbe Iwens erin met een krachtige kopstoot de palmboys op voorsprong te brengen. In de de 75e minuut kon Freek dan ook uiteindelijk toch eentje na een indivduele actie de 3-1 tegen de netten prikken.

De overwinning is binnen en daarmee is veel gezegd.Het blijft razend spannend in onze reeks,want vele ploegen zijn aan elkaar gewaagd en er zal nog dienen gestreden te worden voor de oppergaai. SKS is ook nog steeds hiervoor kandidaat, maar dan zal er toch  hard dienen gewerkt te worden, want op een schoteltje zullen ze deze niet brengen. Nu wachten onze mannen 3 wedstrijden op verplaatsing op Asse Ter Heide, Zemst en Sint Jozef, dus de weken waarin ze kleur dienen te bekennen komen eraan. We wensen hen alle geluk toe.